hr
  • hr
  • en
  • pl
  • de
  • si
  • hu
  • cz

Hotel Riviera

Hotel "Riviera" ** nalazi se u Dramlju,,, cca 3000 m od centra Crikvenice, smješten je na samoj obali mora i okružen bujnim mediteranskim raslinjem. Hotel se sastoji o...

Rezerviraj
Molimo odaberite smještaj

Crikvenica

Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak te gostoljubive domaćine, glavni razlog za odmor u Crikvenici je, već više od stotinu godina, vrlo ugodna, blaga, stabilna i zdrava mediteranska klima i mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima, koja je omogućila razvoj zdravstvenog turizma. Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima za djecu povezane su prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista. Vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe ovoga kraja utkano je i u turističku ponudu, počevši od Ribarskoga tjedna, jedne od najstarijih crikveničkih manifestacija, Aquariuma s više od 150 vrsta riba, živopisne šetnice Ljubavne cestice, do gradskoga muzeja i galerije. Bogati i zanimljivi sportski, zabavni, kulturni i gastronomski sadržaji te sklad sunca, svježeg zraka, mirisa mora i borove šume čine Crikvenicu poželjnom turističkom destinacijom, koja gostu pruža odmor za dušu i užitak za sva osjetila.

Dramalj

Dramalj je turističko mjesto sa mediteranskom klimom, brojnim plažama, bujnom vegetacijom i velikim brojem sunčanih sati.

Povijest i razvoj Dramlja se veže uz Crikvenicu, sa kojom je spojen i geografski.

U Dramlju ćete naći plaže koje se diče nagradama za najuređenije, sa dodatnim zabavnim sadržajima, a na nekima se redovito održavaju kulturne i zabavne manifestacije, poput Ljetnog karnevala. Također, svake se godine u svibnju obilježavaju dani Svete Jelene sa svečanim euharistijskim slavljem na 22. svibnja, kada je blagdan zaštitnice župe.

www.rivieracrikvenica.com